MoBiehl Gulve


Hvad er vinyl?

Vinyl kan minde om linoleum, da det også er et blandingsprodukt og kan fås både som vinylbaner og vinylfliser. Vinyl er typisk fremstillet af en blanding af pvc, klor, råolie, phthalater og andre blødgørende stoffer. Der findes forskellige typer af vinylgulv afhængig af, hvilken ”blødhed” man ønsker.Anvendelse

Vinyl bruges på skoler, sygehuse, kontorer, butikker, boliger etc. Da vinylgulve er nemme at renholde og kan være vandtætte, er det effektivt at bruge vinyl i badeværelse, bryggers, rengøringsrum, køkkener, industrikøkkener, laboratorier og lign.

Boligvinyl er et billigt vinylgulv der som oftes bruges i private boliger. Boligvinyl er blødere at træde på end et almindeligt vinylgulv hvorfor boligvinyl oftes bruges i køkkener og sommerhuse mm. 


Fordele ved vinylgulv

Vinyl er slidstærkt og bruges oftes i boliger. Vinylgulv er en billigere løsning end fx. linoleum. Vinylgulv bruges oftes i køkken, bryggers og entré. Det fås i mange farver, mønstre og designs og egner sig godt til gulvvarme. Da vinyl kan svejses sammen, kan vinyl blive 100% vandfast, ligesom vinylgulv fås som skrid- og friktionssikkert, hvorfor vinylgulv egner sig særligt godt til vådrum. Vinylgulve er praktiske og nemme at vedligeholde og rengøre, ligesom vinyl er meget slidstærkt og modstandsdygtigt overfor blandt andet pletter og snavs.

Ulemper ved vinylgulv

Da vinyl er et plastmateriale, kan det med tiden blive stift, og desuden kan det ikke repareres eller renoveres. Og selvom vinylgulve er nemme at rengøre, er de sarte overfor særligt farveholdige pletter fra fx rødvin samt varme genstande, ligesom tunge møbler nemt kan lave mærker i vinylgulvet.
Kontakt MoBiehl Gulve her:

☎️ Tlf 4055 8755 

✉️ mobiehlgulve@gmail.com 

🏷 CVR 42979937 


MoBiehl Gulve operere over hele Sjælland og har fast base centralt i Køge.

Mange års erfaring og uddannet gulvlægger gør MoBiehl Gulve kompetente og konkurencedygtige til dit næste gulvprojekt. Like og del MoBiehl Gulve på facebook