Skal du have lagt nyt gulv?

Ring på 40558755 og få et uforpligtende tilbud


Hvad er vinyl?

Vinyl kan minde om linoleum, da det også er et blandingsprodukt og kan fås både i baner og fliser. Vinyl er typisk fremstillet af en blanding af pvc, klor, råolie, phthalater og andre blødgørende stoffer. Der findes forskellige typer af vinyl afhængig af, hvilken ”blødhed” man ønsker.


Anvendelse

Vinyl bruges i skoler, sygehuse, kontorer, butikker, boliger etc. Da vinylgulve er nemme at renholde og kan være vandtætte, er de også gode i baderum, rengøringsrum, storkøkkener, laboratorier og lign.


Fordele

Vinyl er slidstærkt og er ideelt til køkken, bryggers og entré. Det fås i mange farver, mønstre og designs og egner sig godt til gulvvarme. Da det kan svejses sammen, kan det blive 100% vandfast, ligesom det er skrid- og friktionssikkert, hvorfor det egner det sig særligt godt til vådrum. Vinylgulve er praktiske og nemme at vedligeholde og rengøre, ligesom vinyl er meget slidstærkt og modstandsdygtigt overfor blandt andet pletter og snavs.

Ulemper

Da vinyl er et plastmateriale, kan det med tiden blive stift, og desuden kan det ikke repareres eller renoveres. Og selvom vinylgulve er nemme at rengøre, er de sarte overfor særligt farveholdige pletter fra fx rødvin samt varme genstande, ligesom tunge møbler nemt kan lave mærker i gulvet.
Kontakt MoBiehl Gulve her:

☎️Tlf 4055 8755 

✉️mobiehlgulve@gmail.com 

🏷 CVR 42979937 


MoBiehl Gulve operere over hele Sjælland og har fast base centralt i Køge.

Mange års erfaring og uddannet gulvlægger gør MoBiehl Gulve kompetente og konkurencedygtige til dit næste gulvprojekt. Like og del MoBiehl Gulve på facebook